wardah

TUTORIAL MAKEUP BURU BURU CUMAN 10 MENIT?! | TUTORIAL MAKEUP SIMPLE DAN CEPAT GA PAKAI LAMA

🔥WATCH IN HD🔥 HALO SEMUAAAAA❤️ APA KABAR? BAIK BAIK AJA KAN?? makasih udah nonton video ini❤️ tapi jgn cuman ditonton, dilike comment terus di subscribe juga ya🤗 love u all😜 —————————————————————————————————————- Social Media : instagram : @wellisnaa ask.fm : wmerduani —————————————————————————————————————- Business : wellisnamerduani@gmail.com —————————————————————————————————————- Product : concealer : mineral botanica (shade natural) bedak : bb lightening bb cake powder (shade light) bedak tabur : bedak bayi johnson blush on : emina marshmallow lady eyebrow : etude house “easy brow…

Read More

ONE BRAND MAKEUP TUTORIAL MAKEOVER ON ACNE PRONE SKIN

Produk yang digunakan dalam video one brand makeup tutorial MAKE OVER kali ini: 1. MakeOver Velvet Mattifying Primer Rp 85.000 2. MakeOver Ultra Cover Liquid Matt Foundation shade 05 Velvet Nude Rp 112.000 3. This! Premium Blending Sponge Rp 35.000 4. MakeOver Silky Translucent Loose Powder shade 01 Porcelain Rp 105.000 5. MakeOver Brow Styler Eye Definer shade Caffe Latte Rp 110.000 6. MakeOver Powerstay Matte Powder Foundation shade W22 Warm Ivory Rp 170.000 7. MakeOver Trivia Eyeshadow shade Magical…

Read More

WARDAH INSTAPERFECT ONE BRAND MAKEUP TUTORIAL | SARITIW

💕watch in HD!💕 📱 Find me! Instagram: @saritiw 📨Business Inquires email: info.saritiw@gmail.com 📱 My Hijab Instagram: @shirazaffa —————————————————— PRODUCT: Wardah instaperfect city blush no 1 bliss Wardah instaperfect bb cushion shade ivory 12 Wardah instaperfect lipmatte paint no 1 glee Wardah EyeXpert Matic Brow Pencil shade brown Wardah Eyeshadow seri F Wardah EyeXpert Optimum Hi-Black Liner – Eye Liner Spidol Wardah EyeXpert The Volume Expert Mascara SUPER affordable dan baguuuuussss! ______________________________________________ camera: fujifilm xt20 lens 23mm f1.4 #saritiw #videosaritiw #makeuptutorialbySaritiw…

Read More

Illuminating White — Eid Inspired Makeup Tutorial [Bahasa]|Dian Ayu

Thank you for watching! Terinspirasi dari tema Lebaran Idul Fitri, dimana kita kembali ke diri yang suci dan bersih, I came out with this idea of all white eyeshadow makeup. Semoga menginspirasi teman2semua yaa Follow me on IG @di_ayu Products: MAC Fix Plus Flormar Illuminating Base Primer MAC Studio Fix Liquid Foundation — NC 30 Maybelline Fit me Matte + Poreless 220 Kryolan TV Paint Stick 070 Jafra Creme Blush on Cashmere Peach Make over Transluscent Powder 05 SNOW Emina…

Read More

SIMPLE MAKEUP LEBARAN – WARDAH ONE BRAND TUTORIAL | SARITIW

💕watch in HD!💕 📱 Find me! Instagram: @saritiw 📨Business Inquires email: info.saritiw@gmail.com 📱 My Hijab Instagram: @shirazaffa —————————————————— PRODUCT: wardah liquid foundation no 3 sandy beige mix no 1 light beige (± Rp 79.000) wardah exclusive two way cake no 3 sandy beige (± Rp 70.900) wardah eyebrow kit (± Rp 50.900) wardah eyeExpert optimum hi black liner (± Rp 70.000) wardah aqua lash mascara (± Rp 47.000) wardah blush on seri A (± Rp 35.900) wardah lip cream no…

Read More

Pink Glow Valentine’s Day Look (Wardah One Brand Makeup Tutorial + Review) | silvisunjaya

WARNING!!! Video ini berdurasi panjang, banyak ngomong, dan kelamaan mikir. Karena itu pertama kali aku review banyak produk sambil ngmg depan kamera, jadi mgkn kalian ngerti deg2an nya kaya gmn (dan sebenernya aku juga ga tau ngmg apa, tp review aku ttg Wardah bener ko 😊). Dan waktu itu aku juga belum tau omongan mana yg harus dimasukin dan omongan mana yg harus dibuang/edit (akhirnya semua di masukin 😅), jadi harap maklum ya. Next pasti aku perbaiki. Tapi buat yg…

Read More

EMINA ONE BRAND MAKEUP TUTORIAL + REVIEW JUJUR (on acne prone skin)

Emina merupakan produk lokal, sister brand dengan Wardah dan MakeOver Produk Emina di desain untuk remaja putri Indonesia agar mudah dalam belajar make up yang simple tapi tetap cantik Produk Emina yang digunakan dalam one brand tutorial ini adalah sbb: 1. EMINA Beauty Bliss BB Cream shade natural Rp 35.000 2. Emina Bare With Me Mineral Loose Powder 03 Amber Rp. 46.000 3. Emina Top Secret Eyebrow Powder Rp 46.500 4. Emina POP Rouge Pressed Eye Shadow Posh Rp 39.500…

Read More

TUTORIAL MAKEUP WISUDA LIKE A PRO!!

HI SEMUA!!! di video kali ini aku bakalan tunjukin tutorial makeup wisuda like a pro! jadi kalian bisa makeup sendiri dirumah, dengan hasil mirip kayak kalian hire MUA untuk ngemakeup in kalian di hari wisuda! cucoooo kan?! tapiiii, aku mau ingetin kalian untuk tetap harus menjaga kulit dan prep your skin first before u do your makeup! nah disini aku pake skincare aku yaitu Envygreen Cosmetics! products used: Envygreen Cosmetics Moisturizer Oil Free Envygreen Ultimate Sun Protection Makover Corrective Base…

Read More

ONE BRAND MAYBELLINE / Easy Glowing Bronze Makeup Tutorial ✨

*Watch in HD* Wearable for : Hangout, Work(without eyeliner and lashes), Monochromatic Style Hi loves! My name is Devienna and I love art so much. My channel is about beauty, tips and tricks, challenges, life hacks, and I sing too sometimes. I post 2 videos every week on Wednesday and Friday. Wednesday is always about beauty, and Friday is for free content like song cover, challenge, but can also be related to beauty. Please subscribe to my channel if you’re…

Read More

WARDAH One Brand Makeup Tutorial (Full Face Only 300K+) ✨

*Watch in HD* Wearable for : Casual/Formal Event, Date Night Look Hi loves! My name is Devienna and I love art so much. My channel is about beauty, tips and tricks, challenges, life hacks, and I sing too sometimes. I post 2 videos every week which is Wednesday and Friday. Wednesday is always about beauty, and Friday is for free content like song cover, challenge, but can also be related to beauty. Please subscribe to my channel if you’re new…

Read More
About

We have all the essentials for the perfect beauty makeup kit that will see you through daytime into nighttime. To stay in shape whilst staying in top health facials, creams, solar, serums and hair removal products are your strengths.

We offer a wide range of cosmetic products from leading brands such as Benefit, Clarins, Smashbox, OPI, Marc Jacobs, MAC, Calvin Klein and many more.