[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ylyyLWVhLNA?cc_load_policy=1&modestbranding=1&w=580&h=385]

HEEEJ! Läs gärna nedanstående text.. Tack på förhand!

Här hittar ni alla produkter som jag använde i videon! 🙂

Cocopanda har även gett mig en rabattkod som är “FELICIA” som ger er ännu bättre pris! WOHOOO!

Jag är så ledsen över hur färgerna ser ut i denna videon. Har jobbat med denna videon sedan i fredags och fått redigera om videon tre gånger då programmet har kraschat ett flertal gånger. Jag har fått göra om ljudet x antal gånger men efter allt hårt arbete så tänker jag då inte strunta i att ladda upp videon! Kommer ta bort så att ni inte kan gilla/tumma ner klippet då jag vet att många kommer göra det enbart pga att färgerna blev fel. Jag håller på att spara till en ny dator så jag lovar att mina videos kommer bli bättre!

Hoppas att ni tyckte om denna videon ändå, fast det dåliga ljuset och färgerna. NI ÄR BÄST!

source

Content Disclaimer 

This Content is Generated from RSS Feeds, if your content is featured and you would like to be removed, please Contact Us With your website address and name of site you wish to be removed from.

Note:

You can control what content is distributed in your RSS Feed by using your Website Editor.


Cosmetics & Beauty Offers


Women's Fashion Offers

Shoes & Trainers Offers


Women's Clothing Accessories


Underwear & Lingerie Offers